Homepage > Saardal >> Saarburg >> Stoeltjeslift

Stoeltjeslift Saarburg

De Warsberg op

In Saarburg is ook een stoeltjeslift deze gaat de Warsberg op. Te voet naar boven kan uiteraard ook maar dit is wel een behoorlijke klim. Boven op de Warsberg is het genieten van een fraai uitzicht op het stadtje beneden in het dal. Direct naast het bergstation is een rodelbaan met restaurant gelegen. Rodelen is een leuke bezigheid. Hier kan het dus. Niets hoeft dus u kunt ook op terras gaan zitten en genieten van het uitzicht. Wandelaars kunnen vanaf de Warsberg alle kanten op. Zo gaat een wandeling naar het Greifvogelpark van Saarburg. Ook is een wijnleerpad te volgen.

Dalstation
Beneden bij het dalstation.


Stoeltjeslift Saarburg
Onderweg in de stoeltjeslift is het genieten van het mooie uitzicht.

Sesslbahn


De streek tussen Saarburg en Merzig waar de Saar zich door heuvels slingert is een uitgesproken vakantiebestemming voor mensen die van natuur en rust houden. Ook hier zijn veel wijngaarden en gezellige dorpjes met mooie vakwerkhuizen te vinden. Tevens zijn er in deze omgeving de nodige bezienswaardigheden en leuke attrackties te vinden.

AdvertentiesBostalsee - Camperplaatsen Saarland - Cloef - Freudenburg - Homburg - Hunnenring -Klause- Konz - Mettlach Merzig - Ottweiler - Rodelbaan Nonnweiler Saarburg - Saarbrücken - Saarlouis - St.Wendel - Tholey