Homepage > Zimmer frei Moezel

Zimmer frei aan de Moezel

Bed and breakfast is hip

Zimmer frei MoezelNet als in heel Duitsland kent het Moezelgebied vele aanbieders van Bed and Breakfast, of te wel, Zimmer Frei adressen. Logies met ontbijt mag ook. Het is een van de kleinschalige mogelijkheden om te overnachten in een gespreid bed. s’Morgens staat er een ontbijt voor u klaar en verder moet u het zelf regelen. Een lunchpakketje maken voor de middag is vaak ook wel mogelijk. Het avondeten moet u in de meeste gevallen zelf regelen in bijvoorbeeld een restaurant. Soms is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een warme maaltijd maar dit zal niet uitgebreid zijn en vaak eet u mee met de pot die er die dag gekookt wordt.


Liefhebbers van Zimmer frei zijn doorgaans mensen die genoegen nemen met een eenvoudige kamer en dito voorzieningen. Hiermee onderscheid Zimmer frei zich van hotels. Daar is de prijs dan ook naar. Doorgaans is de inrichting van de Zimmer frei kamers eenvoudig en zijn er minder voorzieningen dan in een hotel. Het ontbijt is vaak goed verzorgden en ook uitgebreid. Zoals gezegd is de prijs gunstiger dan van een hotelkamer terwijl u toch verblijft en slaapt in een schoon vertrek en vaak in een goed bed. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en zijn er ook luxe Zimmer frei adressen met alles erop en eraan wat betreft het comfortniveau.
Er zijn veel particuliere aanbieders die naast hun gewone werk een of meerdere kamers aanbieden voor Zimmer frei verhuur en zo een extra bron van inkomsten hebben. Zoals gezegd is de keuze uit Zimmer frei adressen in de Moezelstreek groot. Naast kamers in de dorpen en steden zijn er ook veel wijnboeren, de Winzers die naast de verkoop van hun wijnen ook toeristen een kamer aanbieden voor een kort of langer verblijf. Naast een aangenaam verblijf kunnen de gasten vaak op het wijngoed terecht voor informatie en een rondleiding.Alf - Alken - Bad Bertrich - Beilstein - Bernkastel Kues - Brauneberg - Bremm - Briedel - Briedern - Brodenbach - Bruttig Fankel - Bullay - Burgen - Cochem - Detzem - Dieblich - Ediger Eller- Ehrang - Enkirch - Erden - Ernst - Graach - Hatzenport - Homburg - Kaimt - Kesten - Klotten - Klüsserath - Kobern Gondorf - Güls- Koblenz - Konz - Kröv - Leiwen - Lieser - Longuich - Losnich - Mehring - Mettlach - Merzig - Minheim - Moselkern - Mülheim - Neef - Neumagen Dhron - Niederfell - Niederemmel - Ottweiler - Piesport - Poelich - Pommern - Pünderich - Reil - Riol - Saarburg - Sankt Aldegund - St.Wendel Schweich - Tholey - Traben-Trarbach - Treis Karden - Trier - Trittenheim - Ürzig - Valwig - Veldenz - Wehlen - Winningen - Wintrich - Zell - Zeltingen - Weekendje Moezel - Hotel Bad Bertich - Hotel Bernkastel Kues - Hotel Cochem - Hotel Koblenz - Hotel Traben Trarbach - Hotel Trier - Hotel Zell - Moezel Busreizen - Rijn Moezel Cruise - Moezel Fietsvakantie - Vakantiewoning kopen of verkopen? - Romische Weinstrasse - Idar Oberstein